Епіцентр запускає кулінарне шоу FOOD MARKET ШЕФ: коли прем'єра та як стати учасником

Епіцентр запускає кулінарне шоу FOOD MARKET ШЕФ: коли прем'єра та як стати учасником

Випадкові покупці стають шефами: кулінарні батли прямо у торговому залі

03.10.2025
11 год. тому
1

У світі кулінарних шоу з'явився новий гравець: мережа Епіцентр презентувала проєкт FoodMarket ШЕФ, який обіцяє підкорити серця всіх поціновувачів смачних експериментів. Зйомки проходять просто посеред торгівельного залу Food Market в Епіцентрі.

РБК-Україна розповіло детальніше про шоу та як кожному охочому долучитися до знімань. 

Чим FOOD MARKET ШЕФ підкорює українців 

Родзинка шоу - його учасниками стають випадкові покупці. Разом із відомим шефом Дмитром Горовенком вони вирушають у кулінарну пригоду з обмеженим бюджетом, заданою тематикою та лише однією годиною, щоб обрати продукти, приготувати страву й ефектно її презентувати.

Оцінюють кулінарні експерименти звичайні касири Епіцентру, тож результат передбачити практично неможливо.

"FoodMarket ШЕФ особливий тільки хоча б тим, що він народний. Він для людей. Не про стосунки людей, предметом яких є їжа, а він реально про просту, людську, народну їжу, про олів'єшку, шубу, гречку, котлету", - ділиться своїми враженнями Дмитро Горовенко.

За словами шефа, у багатьох учасників сміливі та часто складні ідеї, що дивують його самого. У першому сезоні заплановано 12 випусків, кожен із яких стане окремим викликом.

У четвертому випуску учасники влаштували справжній "Пташиний батл". Вони беруться за м’ясо птиці, експериментують із дивними інгредієнтами та сміливо ламають стереотипи. Ба більше - зірковий шеф уперше укладає парі з одним із конкурсантів. 

"Цікаво подивитись, як учасники впорались би з автентичною українською кухнею. Що ми знаємо про українську кухню, окрім борщу? Що про нашу кухню знають українці, які приходять на фудмаркет в Епіцентр? От це цікаво", - розповідає про свої очікування від наступних випусків кулінар. 

Де дивитися та як стати учасником 

Прем'єри нових епізодів виходитимуть щосереди о 19:00 на YouTube-каналі Епіцентру.

Якщо шукаєте нові рецепти, заряд позитивних емоцій і хочете побачити, як кулінарні батли відбуваються у зовсім нестандартних умовах - цей проєкт точно для вас!