Японський майонез за 5 хвилин: Ектор та переможниця "МастерШеф" показали рецепт
Прості інгредієнти та блендер у дії
Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво та переможниця нового сезону Ненсі Топко поділилися незвичайним рецептом. Вони показали, як дуже швидко та просто зробити японський майонез.
Про це повідомило РБК-Україна з посиланням на спільний допис Ектора та Ненсі в Instagram.
Як приготувати японський майонез - рецепт від зірок "МастерШеф"
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- 1 яйце
- 1 чайна ложка цукру
- половина чайної ложки солі
- 1 чайна ложка гірчиці
- 1 столова ложка рисового оцту
- 1 чайна ложка лимонного соку
- 150-200 мілілітрів соєвої олії.
Також вам точно знадобиться блендер, адже саме ним ви будете збивати всі компоненти майбутнього майонезу. Просто влийте яйце в чашу, а потім додавайте туди всі інгредієнти. Далі збивайте все це блендером, як показано на відео. Коли майонез отримає однорідну консистенцію та кремову текстуру - він готовий. Як зазначено у рецепті, яким з Ектором та фанами поділилася Ненсі, готовий соус можна зберігати у холодильнику.
Суддя "МастерШеф" та переможниця шоу креативно розіграли фінал свого відео. Ненсі дала Ектору спробувати майонез, а він, просто як на шоу, приготував чорний фартух. І якби Топко не вразила Хіменеса-Браво своїм соусом, то він нібито міг її "засудити". Втім, цього не сталося.