Забуваємо "дубайський" і готуємо "волохатий" шоколад: новий смаколик в трендах
Забуваємо "дубайський" і готуємо "волохатий" шоколад: новий смаколик в трендах
18.03.2025
28

Ще не всі встигли спробувати дубайський шоколад, який увірвався в тренди минулого року, а вже з'явився новий конкурент – "волохата" шоколадка, яку також називають "Волосся ангела". Цей оригінальний смаколик дивує волокнистою текстурою та насиченим смаком, а готується з всього двох інгредієнтів. 

Як приготувати "волохатий" шоколад вдома? Ось простий рецепт від Каті Рибалко, який швидко набирає популярності в TikTok. 

Вам знадобиться:

  • 200 грамів шоколаду (білий або рожевий)
  • 30-40 грамів пішманіє (турецька королівська халва)

Покроковий процес приготування:

  1. Шоколад покладіть у ємність та розтопіть його на водяній бані.
  2. У силіконову форму налийте половину розтопленого шоколаду і відправте в морозильник до повного застигання.
  3. На застиглий шоколад викладіть пішманіє, рівномірно розподіливши його по поверхні.
  4. Додайте другу половину шоколаду, акуратно заливши поверх пішманіє. Важливо, щоб шоколад не був дуже гарячим, інакше пішманіє може розплавитись.
  5. Знову помістіть форму в холодильник до повного застигання.

Ваш "волохатий" шоколад готовий! Тепер можна насолоджуватися десертом, який вже став новим трендом, і поки що не знайдеш у магазинах України. Залишається тільки чекати, коли цей смаколик з'явиться на полицях.