Забуваємо "дубайський" і готуємо "волохатий" шоколад: новий смаколик в трендах
18.03.2025
28
Ще не всі встигли спробувати дубайський шоколад, який увірвався в тренди минулого року, а вже з'явився новий конкурент – "волохата" шоколадка, яку також називають "Волосся ангела". Цей оригінальний смаколик дивує волокнистою текстурою та насиченим смаком, а готується з всього двох інгредієнтів.
Як приготувати "волохатий" шоколад вдома? Ось простий рецепт від Каті Рибалко, який швидко набирає популярності в TikTok.
Вам знадобиться:
- 200 грамів шоколаду (білий або рожевий)
- 30-40 грамів пішманіє (турецька королівська халва)
Покроковий процес приготування:
- Шоколад покладіть у ємність та розтопіть його на водяній бані.
- У силіконову форму налийте половину розтопленого шоколаду і відправте в морозильник до повного застигання.
- На застиглий шоколад викладіть пішманіє, рівномірно розподіливши його по поверхні.
- Додайте другу половину шоколаду, акуратно заливши поверх пішманіє. Важливо, щоб шоколад не був дуже гарячим, інакше пішманіє може розплавитись.
- Знову помістіть форму в холодильник до повного застигання.
Ваш "волохатий" шоколад готовий! Тепер можна насолоджуватися десертом, який вже став новим трендом, і поки що не знайдеш у магазинах України. Залишається тільки чекати, коли цей смаколик з'явиться на полицях.